Välkommen till Tartaruga´s!

Här kan du läsa om mina katter och om hästunderstödd terapi/ridterapi. Jag bor på en liten hästgård  i Sätila, i Marks kommun i Västra Götaland.

Tartaruga är italienska och betyder sköldpadda. Sköldpaddan rör sig långsamt och försiktigt och har ett skyddande skal över en mjuk insida. Det sägs att om man drömmer om en sköldpadda kan det tolkas som en signal på att det är viktigt att röra sig lagom fort genom livet och att ta hänsyn till och skydda sig själv. Men sköldpaddans skal kan också användas till att gömma sig under och att röra sig långsamt och försiktigt kan också innebära att man inte vill framåt eller vågar anta utmaningar.

Så förutom att jag är väldigt förtjust i vackra, sköldpaddsfärgade katter - precis som fyra av mina Maine Coon-tjejer - har sköldpaddans väsen med dess symbolik beröringspunkter med såväl ridterapin som den typ av klienter jag vänder mig till.

Varmt välkommen att titta runt här på hemsidan och tveka inte att kontakta mig om du undrar över något eller om du vill ha mer information.